blog

Waarom Urban Arrow een van de populairste merken voor fietsleasing is

Urban Arrow fietsleasing Antwerpen

De meest voor de hand liggende fietstypes voor fietsleasing zijn voor veel werknemers speed pedelecs en e-bikes. Die zijn immers snel (tot 45 km/u), wat prettig is voor dagelijks woon-werkverkeer. Toch zien we de laatste tijd dat de cargobike qua populariteit een sprint voorwaarts maakt. En dan met name het merk Urban Arrow. De vraag is natuurlijk: waarom?

 

Waarom scoort Urban Arrow goed voor lease?

Om te begrijpen waarom Urban Arrow een populaire leasefiets is, moeten we begrijpen wat pendelaars zoeken in een vervoermiddel:

  • Snelheid. Als je een vervoermiddel leaset (ongeacht of het een auto, fiets of skateboard is), wil je binnen zijn categorie een snelle variant hebben. Lease je een auto, dan is het voor velen onhaalbaar om een Ferrari te kiezen. Kies je daarentegen voor fietslease? Dan is het wél mogelijk om de crème de la crème te nemen. En op het vlak van snelheid scoren cargobikes goed, want het merendeel is voorzien van elektrische trapondersteuning. Met zo’n hulpmotor haal je moeiteloos 25 kilometer per uur.
  • Betrouwbaarheid. Bij auto’s zijn oerdegelijke merken als Toyota, BMW en Mercedes geliefd voor leasing. Met zo’n voertuig val je immers niet snel in panne. Pendelaars die een fiets leasen verwachten ook dat hun vervoermiddel betrouwbaar is. En dan beland je al gauw bij een gerenommeerd A-merk als Urban Arrow, dat zijn fietsen ontwerpt en assembleert in Nederland.
  • Multifunctionaliteit. Pendelaars die liever fietsen dan autorijden willen hun tweewieler voor méér dan alleen woon-werkverkeer kunnen gebruiken. Ze willen ook op de fiets kunnen rekenen bij het boodschappen doen, van het wegbrengen van de kinderen naar school, van het maken van plezierritjes in de weekenden. Daarom is het handig als een fiets veel ruimte heeft. En dan is een cargobike van Urban Arrow natuurlijk een vanzelfsprekende keuze. In de bak van hun cargobikes passen makkelijk twee kinderen of een hele berg boodschappen (of beide). Dankzij tientallen accessoires kan je de fiets bovendien helemaal naar je hand zetten.

Het fietsengamma van Urban Arrow is dus simpelweg populair voor fietslease omdat het aan alle eisen van de moderne leaser voldoet. Nu rijst echter de vraag: waarom is Urban Arrow zoveel populairder dan veel andere cargobikemerken? Andere elektrische cargobikes kunnen immers ook 25 kilometer per uur rijden, en zijn misschien ook betrouwbaar, en zijn even multifunctioneel. Waarin is Urban Arrow uniek? Blijf lezen, dan beantwoorden we die vraag.

 

Urban Arrow fietslease Antwerpen

Snel, betrouwbaar en ruim: Urban Arrow is niet voor niets een populaire leasefiets

 

Wat onderscheidt Urban Arrow van andere cargobikemerken?

Laat ons eerst benadrukken dat Urban Arrow uiteraard niet de enige goede cargobike is. Andere A-merken, zoals Winther, Nihola, Muli, Lovens, Bullitt, Batavus en Riese & Müller, maken ook formidabele bakfietsen. Ook die merken bieden wij met plezier aan voor fietslease.

Maar toch zijn er enkele eigenschappen aan Urban Arrow die je zelden bij andere merken ziet:

  • Een extreem ruime bak. De bak van een Urban Arrow is beduidend groter dan van de meeste andere merken. In een Urban Arrow heb je plek voor én twee kleine kinderen én een maxicosi voor je baby én een zak boodschappen. Bij andere merken kan je twee kinderen in de bak zetten en dan is die vol. Dat beetje extra ruimte maakt in alledaags gebruik een groot verschil omdat je geen keuzes hoeft te maken: je kan gewoon alles meenemen wat je maar wilt.
  • Ook als zakelijke modellen verkrijgbaar. Het meest bekende model van Urban Arrow is de Urban Arrow Family. Dit model is, zoals de naam al suggereert, de ultieme familiebakfiets. Maar Urban Arrow heeft ook zakelijke modellen die helemaal aan de noden van ondernemers zijn aangepast. Vooral voor zelfstandigen die binnen de stad materialen, pakjes of andere goederen moeten vervoeren zijn deze cargobikes ideaal.
  • Op voorraad bij Veloplan. Als fietsleaser wil je zo snel mogelijk over je nieuwe rijwiel beschikken. Door grote vraag vanuit de markt en leveringsproblemen bij fabrikanten moet je tegenwoordig echter soms maanden of zelfs jaren wachten tot je nieuwe fiets geleverd kan worden. Veloplan heeft via huisleverancier Fietsen De Geus gelukkig proactief en royaal ingekocht. Daarom hebben wij altijd een grote hoeveelheid Urban Arrows op voorraad. Nu je leasing via Veloplan regelen betekent dat je volgende week al op je nieuwe cargobike kan rondrijden.

De ruime bak, de veelzijdigheid aan modellen en de leverbaarheid hebben Urban Arrow de positie gegeven als een van de leidende fietsleasemerken.

 

Leestip: Alles wat je moet weten over Urban Arrow (modellen, prijzen, accessoires en meer)

 

Urban Arrow leasen Antwerpen

 

Lease een Urban Arrow in Antwerpen

Wil je een Urban Arrow leasen in Antwerpen? Veloplan geeft je met plezier onafhankelijk advies. Wij werken samen met meerdere leasingpartners en zullen je altijd de lease aanbevelen die het beste past bij jouw onderneming. De fietsen zullen snel geleverd worden via onze huisleverancier Fietsen De Geus.

Weet je nog niet of leasing de beste optie voor je is? Via Veloplan kan je ook een Urban Arrow aanschaffen via directe koop en via krediet. Als deze opties beter aansluiten bij jouw bedrijf, dan zullen we dit in ons advies opnemen.

Ontdek alle aankoopopties