blog

Zelfstandigen opgelet: Larry vs Harry beantwoordt 15 vragen over de nieuwe Bullitt X

Bullitt X bakfiets België

Belgische zelfstandigen ontdekken massaal de voordelen van de elektrische bakfiets. Je staat nooit meer in de file, hebt geen parkeerproblemen en bent verlost van hoge brandstofrekeningen. De gerenommeerde Deense fietsenbouwer Larry vs Harry maakt het nu nóg makkelijker om de overstap naar de fiets te maken. We stelden het merk 15 vragen over hun nieuwe, extra grote Bullitt X.

 

1. Waarom heeft Larry vs Harry de Bullitt X gemaakt?

Door de jaren heen heeft Larry vs Harry bij verschillende gebruikers (vooral ondernemers) de behoefte ervaren om een ​​bakfietsplateau te gebruiken dat meer volume kan vervoeren. De Bullitt X is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen.

Waar de reguliere Bullitt-bakfiets een laadcapaciteit van 300 liter heeft, is dit bij de Bullitt X opgetrokken naar 400 liter. Daardoor kunnen professionele gebruikers meer vervoeren met minder ritten. Dit vergroot de aantrekkelijkheid van de bakfiets als waardig alternatief voor de bedrijfsauto of bestelwagen.

 

2. Waarin verschilt de Bullitt X van de originele Bullitt?

De laadbak is 22 cm langer. Dat opent een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden in termen van totaal volume en type lading. Je zal merken dat deze 22 extra centimeters de logistiek van je bedrijf nog efficiënter zal maken.

De Bullitt X beschikt bovendien over een nieuwe en verbeterde stuurarm, die binnenkort ook standaard zal zijn op de Original Bullitt. Op alle andere vlakken, zoals de bouwkwaliteit en het stoere design, is de Bullitt X gelijk aan de Original Bullitt.

 

3. Voor wie is de Bullitt X ontworpen?

De Bullitt X is in de eerste plaats ontworpen voor ondernemers. Deze extra grote bakfiets biedt immers meer ruimte voor pakketten, gereedschap en vracht van afwijkende afmetingen. Dat betekent minder stilstand en meer winst en minder afhankelijkheid van je bestelwagen.

Larry vs Harry is ervan overtuigd dat de Original Bullitt voldoet aan de eisen van gezinnen, dus voor privégebruik worden de andere modellen aangeraden. Het is niet uitgesloten dat er ook voor de Bullitt X te zijner tijd gezinsaccessoires ontwikkeld zullen worden, maar dit is alles behalve zeker.

 

Bullitt X extra grote bakfiets

De Bullitt X (vooraan) in vergelijking tot de gewone Bullitt erachter

 

4. Zullen er accessoires zijn voor de Bullitt X?

Ja, maar allereerst alleen voor zakelijk gebruik. Momenteel heeft Larry vs Harry geen plannen om accessoires te produceren voor het vervoeren van kinderen. De nieuwe Bullitt X is dus echt ontworpen met zelfstandigen en bedrijven in gedachten.

 

5. Hoe koop je een Bullitt X?

De Bullitt X is voor zakelijk gebruik door kmo’s in Groot-Antwerpen te bestellen via Veloplan. Ook in de winkels van Fietsen De Geus in Groot-Antwerpen kunnen de niet-elektrische Bullitt X en de elektrische Bullitt X besteld worden.

 

6. Wanneer zal de Bullitt X beschikbaar zijn?

De Bullitt X is nu in de voorverkoop bij Veloplan en Fietsen De Geus. De exacte leverdatum is nog onbekend, maar Larry vs Harry verwachte te starten met verzending van de niet-elektrische Bullitt X in het eerste kwartaal van 2023.

 

7. Wanneer zal er een elektrische Bullitt X beschikbaar zijn?

Larry vs Harry verwacht dat de elektrische Bullitt X, de zogenaamde eBullitt X, rond het derde kwartaal van 2023 beschikbaar zal zijn. Dit is echter een streefdatum. Larry vs Harry doet altijd grondige tests voordat ze een nieuw product uitbrengen. Om er zeker van te zijn dat een eBullitt X aan alle normen voldoet, bevindt deze elektrische bakfiets zich momenteel nog in deze testfase.

 

Bullitt X cargofiets Antwerpen

Het finetunen van grote én kleinere onderdelen behoort tot de kwaliteitscheck van elke nieuwe Bullitt

 

8. Welke accessoires zijn geschikt voor de Bullitt X?

De Panel Bags, het Bill Board en de achterdrager zijn geschikt voor het nieuwe, extra grote model. Bovendien biedt Larry vs Harry we transportboxoplossingen aan via hun leveranciers AluBox en BagPRO.

 

9. Kunnen standaardcomponenten van Bullitt gebruikt worden op de Bullitt X?

Ja, behalve de voorrem en stuurarm kunnen alle standaardcomponenten van de reguliere Bullitt op de Bullitt X gebruikt worden. Larry vs Harry zal een specifieke remset met de juiste kabellengtes uitbrengen voor de Bullitt X en de eBullitt X.

 

10. In welke configuraties wordt de Bullitt X verkocht?

Dezelfde configuraties als voor de reguliere Bullitt zullen beschikbaar zijn voor de Bullitt X en eBullitt X. Dat wil dus zeggen dat alle combinaties van groepssets en kleuren mogelijk zijn, of dat je de fiets alleen als frameset kan bestellen. De typische Larry vs Harry-graphics zullen op de Bullitt X en eBullitt X echter discreter zijn. Er komen geen Larry vs Harry-emblemen op de bovenbuis en de zijkant van de laadbak. Zo kan een ondernemer makkelijker zelf zijn eigen huisstijl op de fiets toepassen.

 

Larry vs Harry Bullitt kleuren

Bij het maatwerk dat Larry vs Harry biedt, zit ook een kleurkeuze aangepast op jouw smaak

 

11. Is het 100% zeker dat er geen gezinsaccessoires zijn?

Ja, Larry vs Harry heeft op dit moment geen plannen om gezinsaccessoires, zoals kinderstoeltjes, te ontwikkelen voor de Bullitt X en eBullitt X.

 

12. Wat is het draaggewicht van de Bullitt X?

Het draaggewicht van de Bullitt X is hetzelfde als de Original Bullitt, dus 180 kilogram in totaal. De Bullitt X weegt overigens slechts 1 kilogram meer dan de Original Bullitt.

 

13. Wat is de prijs van de Bullitt X?

Dit zijn de prijzen voor de Bullitt X en de eBullitt X:

  • Bullitt X: De prijs voor een Bullitt X framekit is € 2330 (prijs februari 2023). De prijs voor een afgemonteerde Bullitt X is lastiger te bepalen omdat elke Bullitt op maat wordt gemaakt. Reken op een vanaf-prijs van € 4045.
  • eBullitt X: De prijs van een afgemonteerde elektrische Bullitt X is minimaal € 6640 (prijs februari 2023). Omdat echter ook elke eBullitt X maatwerk is, kan de prijs oplopen afhankelijk van de gewenste configuratie.

 

14. Zijn er nog andere verschillen tussen de Bullitt X en de originele Bullitt?

Ja, Larry vs Harry heeft de diameter van de stuurarm vergroot van 19 mm naar 22 mm om een ​​nauwkeurige bediening te garanderen.

 

15. Wat zijn de verschillen tussen de nieuwe en oude stuurarm?

Omdat de diameter is vergroot van 19 mm naar 22 mm, is de sterkte van de stuurarm verdubbeld. Dit zorgt voor een nauwkeurigere besturing en verhoogt de algehele duurzaamheid. De koppeling zelf is ook herzien, zodat deze nu sterker, gestroomlijnder en gemakkelijker af te stellen is.

 

Bullitt X cargo bike België

Vakkundig laswerk en hoogwaardig lakwerk kenmerken elke Bullitt

 

Meer informatie nodig over de Bullit X?

Veloplan nodigt ondernemers uit Groot-Antwerpen uit voor een gratis adviesgesprek over de Bullitt X of een van de ruim 20 andere fietsmerken uit ons zakelijke gamma. Het gesprek kan plaatsvinden op jouw bedrijfslocatie, bij Veloplan in Mortsel of via een videogesprek. Tijdens het gesprek ontdek je alles over fietsleasing, aankoop en krediet. Onze mobiliteitsadviseur legt met praktische voorbeelden uit hoe jouw bedrijf een fietscultuur kan kweken, waarna er tijd is voor het stellen en beantwoorden van vragen.

Plan nu een gesprek in via de online agenda van onze adviseur. Een afspraak is altijd gratis en vrijblijvend.

Maak een gratis afspraak