blog

Moederbedrijf van Veloplan in top 3 ‘beste kmo’s van 2022′ van Unizo

Fietslease België

Het moederbedrijf van Veloplan, de Antwerpse fietsenwinkelketen De Geus, is bij ondernemersorganisatie Unizo genomineerd als ‘kmo van het jaar 2022‘. Als zodanig staan we nu in de top 3 van beste kleine en middelgrote ondernemingen van het jaar. Wij willen hierbij al onze klanten hartelijk bedanken die ons voor nominatie hebben aangemeld.

 

Waarom deze erkenning belangrijk is

Als aanbieder van bedrijfsfietsen en consultant voor fietsmobiliteit is het onze missie om zoveel mogelijk Antwerpse bedrijven op de fiets te krijgen. Bedrijfsfietsen zorgen immers voor lagere kosten, een beter imago en gezondere werknemers. Deze missie volbrengen is echter niet altijd een vanzelfsprekendheid: menig zaakvoerder in België houdt nog stug vast aan het idee dat de auto het enige efficiënte vervoersmiddel is. Dit idee is vanaf de jaren 1950 in de hoofden geprent van de Belg en pas sinds enkele jaren beginnen onze landgenoten de auto te zien voor wat het is: een machine die prima is voor langere afstanden op het platteland, maar minder handig voor korte ritjes in de stad.

Onze nominatie voor ‘kmo van het jaar’ bevestigt eens te meer hoe relevant het is dat aanbieders van alternatief vervoer hun missie blijven doen. Benieuwd naar wat de media over onze nominatie zeiden? Ontdek wat Gazet van Antwerpen en Made in Antwerpen schreven.

 

Bedrijfsfietsen België

België herontdekt de fiets en wij staan onze landgenoten terzijde tijdens dit proces

 

De comeback van de fiets

Dat wij als fietsspecialist in de top 3 beste kmo’s staan laat 3 dingen zien:

  1. Dat de fiets ook in de Belgische bedrijfswereld een comeback maakt en dat wij daar als Antwerpse aanbieder op regionaal niveau aan bijdragen.
  2. Dat wij onze producten en diensten op een professionele, aangename manier onder de aandacht brengen.
  3. Dat wij een aangename interne bedrijfscultuur hebben, want ook daar kijkt Unizo naar.

Wil jouw bedrijf deel uitmaken van de fietsrevolutie? We vertellen je graag over de voordelen van leasefietsen, fietsaankoop en fietskrediet.

Alle financieringsvormen

 

Leasefietsen België

Het aanwezig zijn op lokale en regionale evenementen, zoals de jaarmarkt van Edegem, garandeert zichtbaarheid bij particulieren én bedrijven in Groot-Antwerpen

 

Beste fietsenwinkel van België

Het is niet de eerste keer dat onze fietsenwinkels genomineerd worden of in de prijzen vallen. In 2019 ontvingen we op fietsbeurs Velofollies de BeBike Award van ‘Beste Belgische fietsenwinkel’. Zelfs grote mediakanalen als Het Laatste Nieuws en Gazet van Antwerpen schreven erover.

De jury van de BeBike Awards onderbouwde dit als volgt: ‘Fietsen De Geus toont een knap staaltje van gezond ondernemerschap. De warme professionaliteit van de fietswinkel (zowel online als offline) kon wel smaken.’ Deze positieve woorden van vakmensen uit onze branche bewezen destijds dat we op het goede pad zitten, en onze huidige nominatie van Unizo vertelt ons dat dit nog steeds het geval is.

Ons bestaansrecht is Groot-Antwerpse bedrijven op de fiets krijgen, dus het betekent voor ons hele team veel om te horen dat onze inzet in elk nieuw jaar opnieuw gewaardeerd wordt. Nogmaals bedankt aan al onze klanten die ons genomineerd hebben.

Is jouw onderneming nog niet bekend met het concept ‘bedrijfsfietsen’? Ontdek wat het inhoudt en wat de voordelen ervan zijn.

De voordelen van bedrijfsfietsen