blog

3 elektrische bedrijfsfietsen die nu in stock zijn (direct leverbaar!)

Elektrische bedrijfsfietsen Antwerpen

Als je via Veloplan bedrijfsfietsen koopt, leaset of financiert, kun je rekenen op snelle levering. Onze Antwerpse huisleverancier Fietsen De Geus heeft altijd ruim 1000 fietsen op voorraad. Graag zetten we drie van deze hoogwaardige tweewielers in de kijker.

 

Urban Arrow Family Active Line Plus

Urban Arrow bedrijfsfiets leasing Antwerpen

🛈 De Urban Arrow Family Active Line Plus is momenteel direct leverbaar bij Veloplan.

Weinig fietsen zijn zo veelzijdig als Urban Arrow. Allereerst is het de ideale fiets voor je woon-werkverkeer. Een Urban Arrow is immers een elektrische fiets en dus razendsnel. Dankzij de trapondersteuning behaal je vlot de 25 kilometer per uur – en dat zonder een druppeltje zweet!

Daarnaast is de fiets ook in je vrije tijd het ideale vervoermiddel. In de grote bak passen tot wel drie kindjes, waarvan één eventueel in een Maxi Cosi. Dankzij de tientallen beschikbare Urban Arrow-accessoires (zoals de regenhuif en het zonnescherm) kun je deze bakfiets helemaal naar je hand zetten.

Zie je zo’n Urban Arrow wel zitten als bedrijfsfiets? Advies en een testrit zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Bekijk deze elektrische bakfiets

 

De Geus Electric

Elektrische bedrijfsfietsen Antwerpen

🛈 De De Geus Electric is momenteel direct leverbaar bij Veloplan.

Achter het robuuste doch elegante uiterlijk van huislabel De Geus gaat verfijnde techniek schuil van de Belgische fietsenfabrikant Norta. Dat maakt deze elektrische fiets tot de uitgelezen bedrijfsfiets: je krijgt A-merkkwaliteit aan een schappelijke prijs.

Op een De Geus Electric rij je moeiteloos 25 kilometer per uur. Zoals op elke e-bike kun je perfect zelf instellen hoeveel trapondersteuning je wilt. Platteland, stad of heuvels? Deze fiets is voor elke situatie geschikt.

Lijkt een De Geus Electric een goede bedrijfsfiets voor je? Advies en een testrit zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Bekijk deze elektrische fiets

 

Velo de Ville AEB490 Belt

Velo De Ville e-bike bedrijfsfietsen Antwerpen

🛈 De Velo de Ville AEB 490 Belt is momenteel direct leverbaar bij Veloplan.

De Duitse kwaliteit van Velo de Ville is nu ook altijd bedrijfsfiets in België te verkrijgen. Op deze elektrische fiets rij je met 25 kilometer per uur alle files voorbij wanneer je naar je werk rijdt. Hard trappen? Het tegenovergestelde is waar! Dankzij de Bosch Active Plus-motor krijg je de trapondersteuning die je zélf kiest.

Buiten het werk is deze Velo de Ville een ideale partner voor uitstapjes in en buiten de stad. Verken nieuwe Vlaamse wegen, bezoek stadjes, geniet van de bossen. Je Velo de Ville is je trouwe kameraad. En goed om te weten: de fiets heeft geen traditionele ketting, maar een riemaandrijving. Dat maakt deze fiets bijzonder onderhoudsarm.

Wil je de Velo De Ville AEB 490 Belt in het echt bewonderen? Advies en een testrit zijn altijd gratis en vrijblijvend.

BEKIJK DEZE ELEKTRISCHE FIETS

 

Bedrijfsfietsen op voorraad

Naast de drie bovenstaande toppers, heeft Veloplan nog honderden andere bedrijfsfietsen op voorraad. Maak een afspraak met de Veloplan-adviseur om te ontdekken welke fietsen zullen bijdragen aan de fietsrevolutie binnen jouw bedrijf.

Maak een afspraak