blog

Dringend bedrijfsfietsen nodig in Antwerpen? Veloplan heeft 1000 fietsen op voorraad!

Bedrijfsfietsen in stock Antwerpen

Kmo’s in Antwerpen kunnen moeite hebben om een leverancier te vinden die snel bedrijfsfietsen kan leveren. De toegenomen vraag sinds het begin van de pandemie heeft voor schaarste gezorgd bij fietsfabrikanten in binnen- en buitenland. Heeft jouw bedrijf toch snel bedrijfsfietsen nodig? Veloplan heeft altijd 1000 fietsen op voorraad.

 

Zeer grote vraag naar (elektrische) fietsen

Er zijn twee voorname redenen waarom het lastig kan zijn om momenteel snel (elektrische) bedrijfsfietsen geleverd te krijgen:

  • Sinds de pandemie zijn intrede heeft gedaan zijn heel veel mensen tot de ontdekking gekomen dat de fiets een gezond, fijn vervoermiddel is. Daarom is de vraag groter dan ooit.
  • De pandemie heeft voor vertragingen gezorgd bij fietsfabrikanten en bij hun toeleveranciers van onderdelen.

Hoge vraag en weinig aanbod: we hoeven je niet uit te leggen dat schaarste een logisch gevolg is. Maar niet bij Veloplan. Dankzij ons pro-actieve inkoopbeleid sinds het begin van de pandemie hebben we nog steeds ruim duizend fietsen in stock.

Bekijk onze fietsenmerken

 

Bedrijfsfietsen op voorraad Antwerpen

Ook e-bikes zoals deze Velo De Ville zijn op voorraad als bedrijfsfiets

 

Alle types: e-bikes, stadsfietsen, speed pedelecs, enzovoort

Welk type bedrijfsfiets je ook zoekt, Veloplan kan leveren via onze huisleverancier Fietsen De Geus:

Ook qua merken hebben we een grote diversiteit in stock. Niet alleen fietsmerken van Belgische bodem zoals Norta en Achielle zijn groot ingekocht door Veloplan, maar ook talloze buitenlandse merken zijn voorradig. Denk aan Riese & Müller, Urban Arrow, Brompton en Specialized.

Bekijk alle fietsenmerken

 

Bedrijfsfietsen in stock Antwerpen

Veloplan heeft 1000 fietsen in stock in zijn fietsenwinkels in Antwerpen

 

Profiteer van onze bedrijfsfietsen op voorraad in Antwerpen

Interesse in bedrijfsfietsen van Veloplan? Boek een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Hij legt je uit wat Veloplan voor jouw kmo kan betekenen. Hij gaat bijvoorbeeld diep in op financieringsopties, leasingmogelijkheden, fietstypes, HR-implementatie, en veel meer belangrijke aspecten.

Maak een afspraak