blog

Wij geven 50 gratis tickets weg voor de Bedrijvennetwerkdagen

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen

Goesting om zaken te doen in je eigen streek en je bedrijf verder uit te bouwen? Kom dan naar de Bedrijvennetwerkdagen. Deze zijn op 20 en 21 september in de Expo Antwerpen. Goed nieuws: Veloplan heeft nog 38 gratis toegangstickets uit te delen. Lees hieronder hoe je jouw ticket claimt. No strings attached!

 

Je zakelijk netwerk uitbouwen

Tijdens de Bedrijvennetwerkdagen wordt er volop ingezet in het fysiek samenbrengen van ondernemers uit Antwerpen en het Waasland.

Je vindt Veloplan en ons moederbedrijf Fietsen De Geus op stand 463. Wat mag je verwachten? Een geanimeerd beursbezoek met de kans op het winnen van interessante fietsprijzen. Uiteraard mag je ons ook aanspreken over fietsmobiliteit voor jouw kmo, bijvoorbeeld door fietsleasing.

Blijf lezen, dan ontdek je hoe je gratis toegangstickets kan ontvangen.

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen

Claim je gratis tickets

Versterk je netwerk en laat je onderneming groeien op de Bedrijvennetwerkdagen. Vraag je gratis tickets aan bij Veloplan-adviseur Kevin. Stuur hem een bericht via kevin@veloplan.be of via het contactformulier op onze contactpagina. (Update: er zijn nog 38 van de 50 tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang!)