blog

Moederbedrijf van Veloplan genomineerd voor Trends Gazellen 2023

Trends Gazellen 2023 nominatie Antwerpen

Fietsen De Geus, het moederbedrijf van Veloplan, is genomineerd voor de award Trends Gazellen 2023. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven met een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Trends Gazellen is een initiatief van Trends, een gerenommeerd Belgisch magazine.

 

Derde nominatie voor Fietsen De Geus

Het is niet de eerste keer dat het organisatiecomité van Trends Gazellen hun oog laten vallen op Fietsen De Geus. In 2021 en 2022 werd ons moederbedrijf eveneens genomineerd. Onze derde nominatie komt enkele maanden nadat Fietsen De Geus een andere prestigieuze ondernemersprijs won, namelijk ‘kmo van het jaar’ van Unizo. Deze prijs won Fietsen De Geus vanwege de krachtige en aantoonbare resultaten op vlak van financieel beleid, innovatie, personeelsbeleid, energie en milieu, ondernemingszin, en marketing en communicatie.

 

Fietsenwinkel kmo van het jaar 2022 Antwerpen

Delegatie van Fietsen De Geus tijdens de uitreiking van de award ‘kmo van het jaar’

 

Over Trends Gazellen

De redactie van Trends Magazine selecteerde in 2023 voor de 22ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen bedrijven die een snelle groei doormaken en een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun provincie. Ze scoren sterk op innovatie en werkgelegenheid en worden veelal gezien als een rolmodel voor andere bedrijven.

Trends Gazelle word je op basis van groeicijfers:

  • Groei in toegevoegde waarde;
  • Groei in personeel;
  • Groei in de cash-flow.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.