blog

Veloplan en The New Drive brengen duurzame mobiliteit naar Antwerpse kmo’s

Dutch ID Flow elektrische fiets

In het streven naar een groenere en duurzamere toekomst zijn er steeds meer organisaties die hun inzet tonen voor milieuvriendelijke mobiliteit. Een van deze organisaties is The New Drive. Zij helpen bedrijven bij het verduurzamen van hun mobiliteitsbeleid. Om dit te bereiken biedt The New Drive oplossingen voor fietsen, (elektrische) auto’s, openbaar vervoer en meer. Vanwege onze kennis en kunde omtrent fietsmobiliteit, werken ze vanaf nu samen met Veloplan.

 

Logo The New Drive

Mobiliteitsoplossingen voor kmo’s

The New Drive zet krachtige tools in om analyses uit te voeren en de specifieke behoeften van een specifiek bedrijf in kaart te brengen. Waarom is dit relevant? Omdat veel bedrijven werknemers hebben die zich over grotere afstanden moeten verplaatsen, soms meer dan 50 kilometer. Voor deze medewerkers is een fietsplan alleen vaak niet voldoende.

Hier komt Veloplan in beeld, en het partnerschap met The New Drive maakt het mogelijk om een breder scala aan mobiliteitsoplossingen te bieden, waardoor we nog beter kunnen aansluiten op de unieke behoeften van elk bedrijf. De kennis die Veloplan heeft op vlak van fietsmobiliteit is immers een waardevolle aanvulling voor de bredere inzichten van The New Drive.

 

Team The New Drive België

Het team van The New Drive

 

Het groeiende mobiliteitsprobleem

Mobiliteit is een steeds groter wordend probleem, vooral in stedelijke gebieden. Wetgeving en infrastructuur evolueren voortdurend, en dit kan een verwarrende situatie creëren. Hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun medewerkers op een aangename, veilige en efficiënte manier op hun bestemming komen? De oplossingen zijn er, maar ze implementeren binnen een bedrijf, rekening houdend met de persoonlijke situaties van elke medewerker, is een uitdaging op zich.

In deze context bundelen The New Drive en Veloplan hun krachten. Samen brengen we de huidige mobiliteitssituatie van jouw bedrijf in kaart. We bekijken daarbij onder andere het fietspotentieel. Maar hier houdt het niet op. Als blijkt dat jouw bedrijf behoefte heeft aan meer dan alleen fietsmobiliteit, staat het team van The New Drive paraat om uitgebreidere mobiliteitsoplossingen aan te bieden.

 

Duurzame mobiliteit Antwerpen

The New Drive en Veloplan bekijken alle opties voor je kmo: fietsen, openbaar vervoer én (elektrische) auto’s

 

Het doel: groen en duurzaam

Het uiteindelijke doel is duidelijk: een betere fysieke bereikbaarheid voor jouw bedrijf met behulp van een groene en duurzame vloot. Dit partnerschap tussen The New Drive en Veloplan stelt bedrijven in staat om effectiever en efficiënter te werken aan duurzame mobiliteit voor hun medewerkers.

Is jouw bedrijf klaar om de toekomst van mobiliteit vorm te geven? Samen met The New Drive en Veloplan kunnen we een maatwerkoplossing creëren die voldoet aan de unieke behoeften van jouw organisatie en bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld. Neem contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak