Ondernemen is topsport met Sven Nys

Hoe in turbulente economische tijden op topniveau blijven ondernemen?
Dinsdag 21 maart 2023

Je gratis aangeboden door Bofidi en Veloplan

Meer informatie   Meld je aan

Sven Nys

Programma “Ondernemen is topsport”

 • (optioneel) 9u30-11u45: Business Bike Ride langs de finale van de Antwerpse klassieker: De Scheldeprijs. Onder begeleiding van ex-profwielrenner Alfdan De Decker rij je 60 km. Begin- en eindpunt bij Veloplan in Mortsel. Optimale netwerkgelegenheid!
 • (optioneel) 12u30-13u30: Bevoorrading: een CO2-neutrale lunch verzorgd door Utopia Events bij Veloplan in Mortsel, waar ook de rest van het middagprogramma zal plaatsvinden
 • 13u35-13u45: De start met Veloplan door Kevin Eeckhout
 • 13u45-14u15: Een demarrage geplaatst door Bofidi: “Mobiliteit en fiscaliteit in de toekomst: fiets, auto, openbaar vervoer?” door Aleksandr Natanelov en Geraldine Simoens. Krijg zicht op welk vervoersmiddel voor jou vanuit een fiscaal oogpunt het interessantst is.
 • 14u20-14u50: De finale ingeleid door Fietsen De Geus: Het belang van employer branding
 • 15u00-15u30: De finish met Sven Nys: Een inspirerende keynote met handige tips & tricks voor ondernemers
 • 15u30-16u30:  Cooling down: Nabespreking en netwerkmoment

Meld je aan

Dit event is mede mogelijk gemaakt door:

Bofidi Logo

Ondernemen is topsport: keynote van Sven Nys

Sven Nys keynote spreker

Spreker en topsporter Sven Nys zal je met persoonlijke anekdotes laten zien hoe je als ondernemer met een topsportmentaliteit kan omgaan met hedendaagse uitdagingen.

Vele ondernemers krijgen anno 2022 behoorlijk wat uitdagingen te verduren. Jij ook? Onze huidige maatschappelijke situatie heeft de markt sterk beïnvloed. Ondernemers moeten zich heruitvinden. Een wervelwind aan uitdagingen zorgt ervoor dat jij als ondernemer meer dan ooit onder druk staat.

Bofidi en Veloplan zijn ervan overtuigd dat topsport de weerspiegeling vormt van hoe het is om ondernemer te zijn. Pieken op gouden momenten, omgaan met tegenslag en onvoorziene situaties, verwachtingen scheppen voor jezelf én voor jouw team, enzovoort. Sportman Sven Nys zal dit staven met persoonlijke verhalen.

“Leg de druk niet te hoog. 80% is een ideaal streefdoel. 110% is dodelijk” – Sven Nys

Wat Sven Nys je kan leren   Meld je aan

Wat Sven Nys en andere sprekers je kunnen leren

Bofidi - Géraldine Simoens en Aleksandr Natanelov

Géraldine Simoens en Aleksandr Natanelov van Bofidi, experts in mobiliteit en fiscaliteit, spreken op 21 maart

Sven Nys en andere inspirerende sprekers leren jou en andere gerenommeerde Vlaamse ondernemers de volgende relevante zaken:

 • Sven Nys leert jou als ondernemer op 21 maart 2023 hoe je met een topsportmentaliteit kan omgaan met hedendaagse uitdagingen.
 • Alle noodzakelijke info rond mobiliteit & fiscaliteit voor jou als ondernemer door de experten van BOFIDI toegelicht. Krijg zicht op welk vervoersmiddel voor jou vanuit een fiscaal oogpunt het interessantst is.
 • De kracht van een talentvol team: alles over het belang van retentie & employer branding door Veloplan en Fietsen De Geus.

Dit event biedt je (naast het inspirerend panelgesprek met Sven Nys) de mogelijkheid om te netwerken:

 • Via een business ride van 60km. Ook hier worden de ondernemende gesprekken gemodereerd door een wegkapitein. Zo heb je iedereen wel eens naast je gehad. Aan een tempo van 28km/uur fietsen we langs de Nete richting de finale van een Antwerpse klassieker: De Scheldeprijs. Om te eindigen op onze vertrekplaats te Mortsel. Er zijn douches beschikbaar!
 • Via een cool down. Met andere woorden een nabespreking waar aan elke tafel een besproken onderwerp vrijblijvend onder de loep wordt genomen. Onze gastsprekers zijn nog steeds aanwezig om jullie vragen te beantwoorden.
  Deze netwerkmogelijkheden zijn optioneel.

Meld je gratis aan om je persoonlijke startnummer te ontvangen, waarmee je toegang tot dit evenement krijgt.

Bekijk het programma   Meld je aan

Goed om te weten: op deze dag worden foto’s en video’s gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor Veloplan-, Fietsen De Geus- en Bofidi-publicaties. Wens je niet gefotografeerd of gefilmd te worden, dan kan je dit laten weten via info@veloplan.be.