Bedrijven

De onderhoudspakketten voor bedrijfsfietsen van Veloplan zijn zeer variabel en flexibel. De Veloplan-adviseur maakt samen met de werkgever een afspraak omtrent dit onderhoud. Elk aspect wordt vastgesteld: zijn er specifieke wensen, hoeveel keer per jaar dient een onderhoud te gebeuren, wat is het gebruik van de fiets, enzovoort. Op basis daarvan een onderhoudspakket bepaald.

Dit is zeker een optie en wordt besproken tussen Veloplan en de kmo tijdens de opstart van het Veloplan. De Veloplan-adviseur en werkgever bekijken wat de mogelijkheden zijn voor onderhoud op locatie, in dit geval op het bedrijf.

Dat kan. Indien er bijvoorbeeld voor een fietsleasing wordt gekozen, zit dit sowieso mee in de maandelijkse leaseprijs. Indien de aankoop van de fietsen via een andere formule dan leasing wordt geregeld, kan er altijd gekozen worden voor een diefstal- of omniumverzekering. Uiteraard raden wij dit altijd aan. De verzekeringsmaatschappij waarmee wij samenwerken, Safebike, biedt degelijke fietsverzekeringen aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De maandelijkse verzekeringspremie betalen is een kleintje ten opzichte van een fiets verloren te zien gaan door diefstal of grote kosten na een schadegeval.

Het gehele fietsassortiment van Veloplan is te bewonderen en te testen in de fietsenwinkels van onze huisleverancier Fietsen De Geus.

Fietsen De Geus heeft meerdere fietsenwinkels in Groot-Antwerpen:

  • Fietsen De Geus Antwerpen: Marnixplaats 4 – 2000 Antwerpen
  • Fietsen De Geus Berchem: Grote Steenweg 95 – 2600 Berchem
  • Fietsen De Geus Edegem: Trooststraat 34-36 – 2650 Edegem
  • Fietsen De Geus Schoten: vanaf zomer 2023
  • De Geus Dert13n Antwerpen (alleen sportfietsen): Geuzenstraat 13 – 2000 Antwerpen
  • De Geus Dert13n Schoten: vanaf zomer 2023

Bekijk de openingsuren

Je mag het Veloplan zien als een all-in pakket. Onze Veloplan-adviseur start met een kennismakingsgesprek en behoefteanalyse en geeft advies over elk aspect van bedrijfsfietsen: van HR en investeringsmogelijkheden tot de keuze van de beste bedrijfsfietsen. Na opstart van jouw Veloplan heb je toegang tot jouw eigen beheerdersplatform waar je jouw fietsvloot kan opvolgen. Ook dienst na verkoop, zoals onderhoud en herstellingen, is inbegrepen.

Een fietsbeleid (of fietspolicy of fietsreglement) is een document waarin je bedrijf afspraken vastlegt over het gebruik van bedrijfsfietsen door medewerkers. Zo ontstaan er geen misverstanden. Het beleid moet je personeel bovendien beschermen in bepaalde omstandigheden en duidelijkheid scheppen over wat er met de fiets zal gebeuren bij ziekte, ontslag of lange afwezigheid.

Laat je een mobiliteitsplan maken door Veloplan? Dan helpen wij je bij het opstellen van je fietsbeleid.

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >